Emniyet o haberi yalanladı

Rize Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “tokat” haberi yalanladı.Geçtiğimiz gün bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan “Valilik Binasının köşesine Çiş Sonrası Polis Tokatı” şeklinde haberler Rize Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı a

Emniyet o haberi yalanladı

Rize Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “tokat” haberi yalanladı.

Geçtiğimiz gün bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan “Valilik Binasının köşesine Çiş Sonrası Polis Tokatı” şeklinde haberler Rize Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada yalanlandı. Yapılan açıklamada, “Bahse konu vatandaşın kendisine tokat atıldığı iddiasıyla ilgili olarak, herhangi bir delil, rapor gösteremediği gibi, iddiaya ilişkin Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan tahkikatta ve kamera görüntülerinin incelenmesinde kendisine tokat atıldığına ilişkin bir bilgiye veya görüntüye de rastlanılmamıştır. Haberlerde yer alan iddia gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.
 Öte yandan 54 yaşındaki devlet memuru C.T. alkollü olarak gece yarısı evine giderken Valilik önünden geçtiği sırada sıkıştığını ve valilik duvarına çişini yapınca polis tarafından tokatlandığını iddia ederek kendisini tokatlayan polislerden şikayette bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel