Emniyet müdürü beni yargılayın!

Arsin İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Cörüt ile Kaymakam Salih Altun arasında yaşanan ‘telekulak’ tartışmasına valilik soruşturma izni vermedi. Bunun üzerine Emniyet Müdürü Cörüt, ‘Ben yargılanmak istiyorum’ diyerek itiraz etti.  DİNLEME İDDİASITrabzon Arsin

Emniyet müdürü beni yargılayın!
Arsin İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Cörüt ile Kaymakam Salih Altun arasında yaşanan ‘telekulak’ tartışmasına valilik soruşturma izni vermedi. Bunun üzerine Emniyet Müdürü Cörüt, ‘Ben yargılanmak istiyorum’ diyerek itiraz etti. 
 
DİNLEME İDDİASI
Trabzon Arsin İlçesi’nde 14 Temmuz 2013 tarihinde, dönemin ilçe Emniyet Müdürü Hüseyin Cörüt ile Kaymakam Salih Altun arasında yaşanan telekulak skandalı yeni bir boyut kazandı. Kaymakam Altun, kendisini resmi hattan arayan Cörüt’ün görüşmeleri kayıt altına aldığı ve ilçede bir marangoza dinlettiği gerekçesiyle, ilçe emniyet binasını basmış ve Cörüt hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Yaşanan bu olay yurt genelinde büyük yankı uyandırmıştı.
 
HAKLI KİMSE ÇIKSIN
Kaymakam Salih Altun’un şikâyeti sonrasında inceleme başlatan savcılık, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Cörüt hakkında soruşturma yapmak için Trabzon Valiliği’nden izin istedi. Savcılığın talebini reddeden valilik soruşturma izni vermedi. Bunun üzerine “Kamuoyunda rencide edildim, haklı kimse ortaya çıksın, beni yargılayın” diyen Emniyet Müdürü Hüseyin Cörüt, Bölge İdare Mahkemesi’ne başvurarak yargılanmak için valiliğin hakkındaki soruşturmaya izin vermemesine itiraz etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel