Emekliler Derneği'nden Belediye'ye ziyaret

 Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.  Ziyarette yaptığı konuşmada yaklaşık iki ay önce derneğin 19. genel kurulunun yapıldığını ve

Emekliler Derneği'nden Belediye'ye ziyaret

 

Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. 
 
Ziyarette yaptığı konuşmada yaklaşık iki ay önce derneğin 19. genel kurulunun yapıldığını ve emeklilerin oyları ile yeniden başkanlığa seçildiğini hatırlatan Bayraktar, yönetim kurulundaki tüm arkadaşları ile birlikte emeklilerin hakkını ve hukukunu aramaya devam edeceklerini söyledi.
 
Başkan Bayraktar, Trabzon Belediyesi’nin verdiği hizmetlerden özellikle cenaze hizmetleri taleplerinin eksiksiz olarak yerine geldiğini kaydederek, sağladıkları bu imkandan dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
 
Emeklilere yönelik yeni çıkartılan intibak yasasının yaralarına bir nebze de olsa merhem olacağını da sözlerine ekleyen Bayraktar, Başkan Gümrükçüoğlu’na emeklilerin sorun ve isteklerinin yer aldığı bir dosya vererek yardım istedi.
Başkan Bayraktar ve yönetim kurul üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu ülkeye emekleri ile hizmet vermiş emeklilerin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi.
 
Ellerindeki imkânlar ölçüsünde emeklilere her zaman yardımcı olma gayreti içerisinde bulunduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Her zaman ve her yerde gönlümüz sizinle.
 
İmkânlarımız ölçüsünde her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Bizlere ilettiğiniz talepleri belediye meclisine getireceğim. Meclisin uygun gördüğü, başarılabileceklerin tümünü İnşallah gerçekleştirmeye çalışacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler