Emekli savcıya sürpriz uğurlama

 Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun'un makamında düzenlenen süpriz uğurlama töreninde savcı Yeşilleten'in hayli duygulandığı gözlendi. Yaklaşık 30 yıldır Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yapan ve son 6 yılını Trabzon Adliyesi'nde geçiren s

Emekli savcıya sürpriz uğurlama

 Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun'un makamında düzenlenen süpriz uğurlama töreninde savcı Yeşilleten'in hayli duygulandığı gözlendi.

Yaklaşık 30 yıldır Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yapan ve son 6 yılını Trabzon Adliyesi'nde geçiren savcı Halil İbrahim Yeşilleten için Trabzon Başsavcısı Gökhan Karaburun'un makam odasında bir tören düzenlendi. Trabzon Adliyesi'nde görev yapan hakim ve savcıların bulunduğu odada kendisi için hazırlanan yaş pastayı kesen savcı Yeşilleten, "Yaklaşık 30 yıldır sürdürdüğüm görevimi nihayet noktalıyorum. Bu süre içersinde çalıştığım çok yerlerde anılarım olmuştur, arkadaşlarımın bana hazırladığı süpriz uğurlama beni ziyadesiyle duygulandırdı" dedi.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun' ise savcı Halil İbrahim Yeşilleten'in aralarından ayrılmasının kendilerini üzdüğünü ifade ederek "Kendisiyle çok kısa da olsa çalışma imkanı bulduk. Aramızdan ayrılışı bizi üzdü ancak yapacak bir şey yok. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başsavcı Karaburun, Yeşilleten'e bakanlıkça hazırlanan teşekkür belgesi ile çiçek takdim etti. Yeşilleten daha sonra kendisi için hazırlanan pastayı kesti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler