Emekli paşalardan eğitime destek

 Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla yapılan Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu yine hayırseverlerin katkılarıyla büyümeye devam ediyor.  Giresun’da 2009 yılında hayırsever Ekizoğlu ailesi tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan Aksu

Emekli paşalardan eğitime destek

 

Hayırsever vatandaşların yardımlarıyla yapılan Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu yine hayırseverlerin katkılarıyla büyümeye devam ediyor. 
 
Giresun’da 2009 yılında hayırsever Ekizoğlu ailesi tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan Aksu Mahallesi’ndeki Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu yine bir hayırsever’in katkılarıyla açılış törenine sahne oldu.
 
2009 yılından beri hizmet vermeye devam eden anaokulunun girişine sundurma ve cam balkon yapıldı.Bir firma tarafından 16 bin TL değerindeki ek alan için açılış töreni düzenlendi.
 
Düzenlenen açılış töreninde konuşan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral Dursun Bak, her zaman eğitime desteğin yanında bulunduklarını belirterek, eğitime destek yardımlarının süreceğini söyledi.
 
Bağış ile ilgili konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt ise, "Yapılan bağıştan okulumuz adına büyük mutluluk duydum. Bu alan ile velilerimize hem nezih bir ortam hazırlanmış hem de çocukların okul çıkışında direk rüzgar ile karşılaşmaları engellenmiş. Çok teşekkür ederiz" dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından ise anaokulu öğrencilerinin sergilediği birbirinden renkli gösterileri ise büyük ilgi gördü.
 
Düzenlenen açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akur, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Özgan, Sevinç-Mehmet Ekizoğlu okulunu yaptıran Ekizoğlu ailesinden Emekli Tuğgeneral Serdar Ekizoğlu, Aksu Mahalle Muhtarı Adem Önal, İşadamı Ömer Şatır ve okul velileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel