Eline testere aldı komşusunu kovaladı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Fidanlı Mahallesinde yaşayan sinir hastası M.B (31) eline geçirmiş olduğu testere ile komşusu İ.B’yi (73) kovaladı.Edinilen bilgiye göre; bir süredir psikiyatri tedavisi gören M.B yaşamış olduğu sokakta bulunan çeşmeden su içme

Eline testere aldı komşusunu kovaladı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi Fidanlı Mahallesinde yaşayan sinir hastası M.B (31) eline geçirmiş olduğu testere ile komşusu İ.B’yi (73) kovaladı.

Edinilen bilgiye göre; bir süredir psikiyatri tedavisi gören M.B yaşamış olduğu sokakta bulunan çeşmeden su içmek isteyen İ.B’ye sinirlenerek eline geçirdiği testere ile kovalamaya başladı. Bir anda M.B’nin üzerine testere ile koştuğunu gören İ.B kaçmaya başladı. Bu sırada sinir hastası M.B’nin babası olay yerine gelerek oğlunun elinden testereyi alarak İ.B’ye dönerek “ kusura bakma oğlum delidir. ”dedi.

Olaydan dolayı çok korkan İ.B ilçe emniyet amirliğine giderek durumu bildirdi. Psikiyatri hastası M.B Çaykara ruh ve sinir Hastalıkları hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler