"Elimizi taşın altına koymaya hazırız"

Trabzon’da temayül yoklamalarına üçüncü defa giren en kıdemli aday adayı olan ve temayül günü oy kullanmaya gelen teşkilat mensuplarını saatlerce ayakta tek tek karşılayan ve teşkilatlardan çok büyük ilgi gören AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayş

"Elimizi taşın altına koymaya hazırız"

Trabzon’da temayül yoklamalarına üçüncü defa giren en kıdemli aday adayı olan ve temayül günü oy kullanmaya gelen teşkilat mensuplarını saatlerce ayakta tek tek karşılayan ve teşkilatlardan çok büyük ilgi gören AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu, temayül yoklaması sonrası değerlendirmede bulundu. 

Siyaseti gönülde yapanlardan biri olduğunu belirten Köseoğlu, “O nedenle seçimden seçime değil, her zaman Trabzon ve teşkilatlarla iç içe, el ele gönül gönüle yola çıkan birinin yolda kalması mümkün değildir. Temayül yoklamaları sadece teşkilatların bakış açısını değil aynı zamanda toplumun bakış açısını da ayna tutan yoklamalardır. Yalnızca aday adaylığı sürecinde değil hem geçmişteki çalışmalarımızla, duruşumuzla hem de bu süreçte kamuoyuna ve teşkilatlara verdiğimiz mesajla elimizi Trabzon için taşın altına koymaya hazır olduğumuzu gösterdik” dedi.

“Gerek kamuoyundan gerekse teşkilatlarımızdan aldığımız enerji ve teveccüh gönül bağımızın karşılıklı olduğunun göstergesidir” diyen Köseoğlu, “Her teşkilat yoklamasında bize olan ilginin ve inancın artmasını görmekten büyük bir gurur ve mutluluk duyuyorum. Bu da Trabzon için gayretimizi artıran bir etki yapmaktadır. Temayül yoklamaları açıklanmayacak olsa da Genel merkez kesin sonuçları bilecektir ve halkın ve teşkilatların gönül sesine duyarlı davranacaktır. Buna inancımız tamdır. Geçen temayül seçimlerinde ilk üçün içerisindeydim bu temayülde de farklı bir sonuç beklemiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel