Elektrikler kesilmiyor

Çoruh Edaş Şirket Müdürlüğü'nden Trabzon'da yaşanacak olan elektrik kesintileriyle ilgili yeni açıklama yapılarak kesintinin iptal edildiği açıklandı.Çoruh Edaş Şirket Müdürlüğü'nden dün yapılan açıklamaya göre, Trabzon'da 24, 25 ve 27 Mart tarihlerinde M

Elektrikler kesilmiyor

Çoruh Edaş Şirket Müdürlüğü'nden Trabzon'da yaşanacak olan elektrik kesintileriyle ilgili yeni açıklama yapılarak kesintinin iptal edildiği açıklandı.

Çoruh Edaş Şirket Müdürlüğü'nden dün yapılan açıklamaya göre, Trabzon'da 24, 25 ve 27 Mart tarihlerinde Merkez ve İlçelerde belirli saat aralıklarıyla elektrik kesintisi yaşanacaktı. Ancak bugün yapılan yeni açıklamada kesinti işleminin iptal edildiği öğrenildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada: "İl Müdürlüğümüz sorumluluk sahamız dahilinde 25.03.2012 Tarihinde yapmayı planlamış olduğumuz elektrik kesintisi, TEİAŞ 14. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünce iptal edilmiştir.

Halkımıza duyurulur" denildi.

Açıklamada, elektriklerin ne zaman kesileceği konusunda herhangi bir bilgiye yer verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel