Elektrik akımı hayatına mal oldu

 Erzurum'un Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semti Edip Somunoğlu Mahallesi 3. Kümeevler'de yaşayan Gündegül Yazıcı, tek katlı evin çatısını onarması için kayın biraderinin oğlu Lokman Kaya'dan (29) yardım istedi.  Kaya, onarmak için çıktığı çatının üstünden geç

Elektrik akımı hayatına mal oldu

 

Erzurum'un Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semti Edip Somunoğlu Mahallesi 3. Kümeevler'de yaşayan Gündegül Yazıcı, tek katlı evin çatısını onarması için kayın biraderinin oğlu Lokman Kaya'dan (29) yardım istedi. 

 

Kaya, onarmak için çıktığı çatının üstünden geçen yüksek gerilim hattına başının temas etmesi sonucu akıma kapılarak olay yerinde yaşamını yitirdi. 

 

Çevre sakinlerinin durumu 155 polis imdat ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, TEDAŞ Müessese Müdürlüğü'nü arayarak yüksek gerilim hatlarındaki elektriğin kesilmesini istedi. 

 

Elektriğin kesilmesinin ardından, olay yerine yerine gelen TEDAŞ görevlileri, hatlarda elektrik olup olmadığını kontrol etti ve sağlık ekiplerinin çatıdaki Kaya'nın cesedinin yanına ulaşmasını sağladı. 

 

Daha sonra, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin yardımıyla çatıdan sedyeyle indirilen Kaya'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel