Ekmek arası sigara

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde yaptığı denetimlerde çok sayıda gümrük kaçağı sigaranın yanı sıra içki ele geçirdi. Ele geçirilen sigaraların ekmek arası ve araçların yakıt d

Ekmek arası sigara

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde yaptığı denetimlerde çok sayıda gümrük kaçağı sigaranın yanı sıra içki ele geçirdi. Ele geçirilen sigaraların ekmek arası ve araçların yakıt depolarına saklanması dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin 5 ayrı yerinde farklı günlerde yaptıkları denetimlerde 13 bin 320 paket Gümrük Kaçağı sigara ile 14 şişe Gümrük Kaçağı alkollü içki ele geçirdi. Olayla ilgili 6 şüpheli şahıs hakkında yasal işlem yapılırken, şahısların sigaraları ekmek içinde ve aracın yakıt tanklarına zulalandığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel