Eğitime muhtaç çocuklara evde eğitim

 Giresun Espiye ilçesinde okula gidemeyen özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere evde eğitim programı uygulanıyor. Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Durmuş, okula gidemeyen özel eğitime ihtiyacı olan 3 öğrenciye evde eğitim verildiğini söyledi. Durmuş

Eğitime muhtaç çocuklara evde eğitim

 

Giresun Espiye ilçesinde okula gidemeyen özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere evde eğitim programı uygulanıyor.
 
Espiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Durmuş, okula gidemeyen özel eğitime ihtiyacı olan 3 öğrenciye evde eğitim verildiğini söyledi. Durmuş, Şehit Hüseyin Tahmaz İlkokulu'nda bir, Atatürk Ortaokulu'nda bir ve Süleyman Demirel Ortaokulun'da bir öğrenci olmak üzere toplam üç öğrenci Bireyselleşmiş Eğitim programına hazırlanarak öğretmenlerince evlerinde ders verildiğini kaydetti.
 
Bu durum öğrenci velileri tarafından sevinçle karşılandı. Öğrenciler ise eğitim öğretimden yoksun kalmamanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bu derslere giren öğretmenler de öğrencilerle birlikte olmanın kendilerine çok haz ve keyif verici olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler