Eğitim-Bir-Sen'den piknik

 Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen yıl sonu pikniği bu yıl Kayabaşı Yaylası’nda düzenlendi. Yaklaşık 700 üye ve yakınlarının katıldığı etkinliğe Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen

Eğitim-Bir-Sen'den piknik

 

Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen yıl sonu pikniği bu yıl Kayabaşı Yaylası’nda düzenlendi. 

Yaklaşık 700 üye ve yakınlarının katıldığı etkinliğe Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, KTÜ Temsilcisi Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Ordu İl Başkanı İsmail Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç ve Şube Müdürü Zekeriya Taşan katıldılar. Etkinlikte çocuklararası çuval yarışması, bayanlar dart yarışması, bayanlar, çocuklar ve erkekler halat çekme yarışmaları yapıldı. Özellikle büyük çekişmeye sahne olan halat çekme yarışmasında finalde Tonya’yı yenen Hayrat birinci oldu. 

Ödül töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç da “Biz yöneticiler bütün eğitim çalışanlarını bir arada görmeyi çok arzu ederiz. Ama bu gün Eğitim-Bir-Sen, başkanından yönetimine, üyesine kadar çok güzel bir birliktelik örneği gösterdi. Bu anlamda Allah birliğinizi bozmasın diyorum” dedi.

Eğitim Bir-Sen şube başkanı Mehmet Kara ise etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek “Bizim sendikacılığımız birilerine iftira atmak üzerine kurulmamıştır, yalan üzerine kurulmamıştır, karalamaktan rant beklentisi üzerine kurulmamıştır. Kurucu genel başkanımız merhum Mehmet Akif İnan hocamızın ortaya koyduğu değerler üzerine kurulmuştur. Bu değerlerin kaynağını da hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Bu nedenle bizim için özgürlükler önemlidir, iş hayatında, okulda kılık kıyafet serbestisi önemlidir, insan hakları önemlidir, darbelere, muhtıralara karşı durmak önemlidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel