Eğitim-Bir-Sen'den Başkan ziyareti

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti. Eğitim-Bir-Sen Sendikası yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başk

Eğitim-Bir-Sen'den Başkan ziyareti

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti.
 

Eğitim-Bir-Sen Sendikası yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Gümrükçüoğlu, öğretmenlerin Türkiye’nin geleceğini tayin eden en önemli meslek grubu olduğunu dile getirerek, “Eğitim-Bir-Sen’deki arkadaşlarımızla Trabzon’umuzun, bölgemizin ve ülkemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonra da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda bütün sivil toplum örgütlerini görüş ve önerileri bizlere yol gösteri olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.
 

Eğitim-Bir-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara, yeni belediye binasının tüm Trabzonlular’a hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Büyükşehir olma durumumuz da hayırlı olsun. Son neticeyi tam olarak bilmiyoruz ama yasal düzenleme çalışmalarını devam ettiğini biliyoruz. Sivil toplum kuruluşu olarak eğitim alanında ve diğer çalışmalara her türlü desteği vermeye gayret edeceğiz” diye konuştu.
 

Ziyarette Başkan Kara, Gümrükçüoğlu’na sendika tarafından yayımlanan çeşitli kitaplar hediye etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel