Efsane Futbolcunun gözyaşları!

 Brezilyalı yıldız Ronaldinho, kanser olan annesinin tedavisi sırasında yanında olabilmek için Atletico Mineiro'ya transfer olduğunu açıkladı. Esporte Espetacular'a röportaj veren yıldız oyuncu hala kemoterapi gören annesinin hastalığının ilk zamanlarını

Efsane Futbolcunun gözyaşları!

 

Brezilyalı yıldız Ronaldinho, kanser olan annesinin tedavisi sırasında yanında olabilmek için Atletico Mineiro'ya transfer olduğunu açıkladı.
 
Esporte Espetacular'a röportaj veren yıldız oyuncu hala kemoterapi gören annesinin hastalığının ilk zamanlarını anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı.
Ama hastalıktan hiç iz kalmamasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Annesi Dona Miguelina'nin kanser teşhisi yaklaşık bir sene önce konuldu ama Ronaldinho bunu açıklamadı... 
 
Annesinin hastalığı yenmesinin sevinciyle konuşan Ronaldinho, annesinin yanında olabilmek için kariyerini Atletico Minerio'da sürdürdüğünü de kabul etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel