Düzköylü Fatma'yı telefonla dolandırdılar

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Düzköy ilçesi Orta Mahallede yaşayan 36 yaşındaki Fatma A. telefon dolandırıcılarının son kurbanı oldu. Telefon ile Fatma A’yı arayan kimliği belirsiz şahıslar kendisini polis olarak tanıttıktan sonra kimlik bilgilerin

Düzköylü Fatma'yı telefonla dolandırdılar

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Düzköy ilçesi Orta Mahallede yaşayan 36 yaşındaki Fatma A. telefon dolandırıcılarının son kurbanı oldu. Telefon ile Fatma A’yı arayan kimliği belirsiz şahıslar kendisini polis olarak tanıttıktan sonra kimlik bilgilerinin çeteler tarafından ele geçirildiğini ve kötü anaçlı kullanıldığı söyledi. Fatma A. Telefonda kendilerine söylenen sözler üzerine şok oldu ve “ne yapmam gerekli?” sorusunu sorarak kendisini dolandıran kişiden yardım istedi.

Telefonun uçundaki” bu durumdan kurtulman için biz bir miktar para yatırman gerekli” olduğunu söyledi. Bu durum üzerine Fatma A. Hesabında bulunan 7 bin TL İlçe postanesinden kendisini dolandıran şahısın hesabına ATM’den yatırdı. Bir süre sonra kendini arayan numaranın servis dışı olduğunu tespit edince dolandırıldığını anlayan Fatma A. Polis merkezine giderek yardım istedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan; uzmanlar bu tür dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler