Düzköy'de oylar yeniden sayılıyor!

Haber61.Net / Haber Servisi - Trabzon'da yapılan yerel seçimlerin ardında ilçeler ve büyükşehir'de başkan seçilen isimler hafta içi resmen başkanlık koltuklarına oturdular. Mazbatalarını alan başkanlar heyecanla hizmet etmek için çalışmalarına başlarken T

Düzköy'de oylar yeniden sayılıyor!

Haber61.Net / Haber Servisi - Trabzon'da yapılan yerel seçimlerin ardında ilçeler ve büyükşehir'de başkan seçilen isimler hafta içi resmen başkanlık koltuklarına oturdular. Mazbatalarını alan başkanlar heyecanla hizmet etmek için çalışmalarına başlarken Trabzon'da tek başkanlık mazbatasını almayan ilçe ise Düzköy oldu.

İlçe2yi CHPli belediye başkan adayı kazanmış duruma ise AK Parti itiraz etmişti. CHPli Abidin Çelik ilçede 4540 oy alırken AK Partili Salih Bakkal 4175'de kalmıştı.  Düzköy, CHP'nin Trabzon'da kazanmış olduğu tek ilçe olsa da   AK Parti'nin itirazı ilçede oylar yeniden sayılmasına neden oldu.

Bir süre önce AK Partili Salih Bakkal'ın "partim beni sattı" sözleri Trabzon siyasetin geniş yankı bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel