'Düzköy saldırısına resmi açıklama olmalı'

 Trabzon’da 26 Haziran Salı günü Düzköy ilçesinde bulunan ilçe jandarma komutanlığına yapılan hain saldırıda 1 ağır 3 asker yaralanmıştı. Saldırıyı üstlenen her hangi bir terör örgütü olmaz iken patlamayla ilgili Giresun Bölge Komutanlığına bağlı Jandarma

'Düzköy saldırısına resmi açıklama olmalı'

 

Trabzon’da 26 Haziran Salı günü Düzköy ilçesinde bulunan ilçe jandarma komutanlığına yapılan hain saldırıda 1 ağır 3 asker yaralanmıştı. Saldırıyı üstlenen her hangi bir terör örgütü olmaz iken patlamayla ilgili Giresun Bölge Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekât (JÖH) timleri çevrede geniş çaplı operasyon başlatmış ve Düzköy’deki saldırıya karıştıkları belirlenen iki kişi 4 Temmuz’da Giresun’un Şebinkarahisar İlçesinde biri ölü diğeri sağ ele geçirilmişti.

Öldürülen teröristlerin el kanlı terör örgütü PKK mensubu olduğu söylenmişti.

Olayın üzerinden 80 gün geçmesine rağmen Düzköy ilçe Jandarma komutanlığına yapılan saldırı ile ilgili kesin ve net bir açıklama yapılmaması kafalarda soru işareti bıraktı.  

Başta Trabzon olmak üzere olmak Düzköy’de yaşayan vatandaşlar saldırı ile ilgili kesin ve somut bir açıklama beklediklerini ifade ettiler. Vatandaşlar, “ Düzköy’e karşı yapılan bu haince saldırıda askerlerimiz yaralayan ve halkı kaosa sokmak isteyenlere karşı Düzköy halkı her zaman diri durmuştur. Bu olayın tam failleri yakalandığına dair resmi bir açıklama yapılması gerekli.”şeklinde konuştular. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel