Düzköy Çoşkun'a ağladı

Trabzon'un Düzköy İlçesi Alazlı köyü nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki Çoşkun İshak, çalışmak üzere gittiği Rusya'da inşaattan düşerek yaşamını yitirdi.Novkırat Bölgesi'nde bir inşaat firmasında 4,5 aydan beri çalışan Çoşkun İshak'ın cenazesi Rusya'dan 3 gün
Düzköy Çoşkun'a ağladı

Trabzon'un Düzköy İlçesi Alazlı köyü nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki Çoşkun İshak, çalışmak üzere gittiği Rusya'da inşaattan düşerek yaşamını yitirdi.

Novkırat Bölgesi'nde bir inşaat firmasında 4,5 aydan beri çalışan Çoşkun İshak'ın cenazesi Rusya'dan 3 gün gecikmeli olarak Trabzon'a getirildi ve köyünde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir