Düzenli: Trabzonlu rahat uyuyamaz

Çömlekçi ve İskenderpaşa Mahallesini Koruma Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli "Trabzon’da fuhuşu temizlemeden Trabzonlular rahat  uyuyamazlar" dedi. Düzenli fuhuş sektörüne ilişkin olarak zehir zemberek açıklamalarda bulunurken Trabzon'daki Çömlekçi Maha

Düzenli: Trabzonlu rahat uyuyamaz

Çömlekçi ve İskenderpaşa Mahallesini Koruma Derneği Başkanı Dursun Ali Düzenli "Trabzon’da fuhuşu temizlemeden Trabzonlular rahat  uyuyamazlar" dedi. 

Düzenli fuhuş sektörüne ilişkin olarak zehir zemberek açıklamalarda bulunurken Trabzon'daki Çömlekçi Mahallesi'nin utanç verdiğini ifade etti.

Düzenli, bu durumun utanç verdiğini belirterek, haber61.net'e önemli açıklamalarda bulundu.

"Bu pisliği oradan kaldıralım. Yirmi beş yıldır gelen Belediye Başkanları köfte ruhsatı gibi ruhsat verdi. Her Gelen Belediye Başkanları sırf oy için oralara ruhsat verdi otel olmayacak çöplüklere ruhsat verdi" diyerek çok sert sözler sarf eden Düzenli sözlerini şöyle sürdürdü: "Eski Belediye Başkanlarının hepsi bu Çömlekçi’deki pislikten sorumludur. Hiç dikkat etmemişlerdir. Bu mahalle yüzünden Trabzonluyuz demeye utanıyoruz. Nedir bu rezillik kardeşim. Bundan biz utanıyoruz. Trabzon haysiyette ve şerefte en hassas bölgedir”

Düzenli, “Trabzon’da kentsel dönüşüm projesi kapsamında bunu yıkarken başka mahalleye gitmesinler yıksınlar bunlar terk ettirsinler Trabzon dan.  Bu ülkede zinayı kaldıranların yüzünden bakın neler oluyor. İlimiz Türkiye’ye rezil oluyor” şeklinde konuştu.

FINDIK PARALARI FUHUŞA GİTTİ

Trabzonlu'nun fındık paralarının fuhuşa gittiğini söyleyen Düzenli, “Trabzon’un ticari hacmi çok düşük şehirdeki para pisliğe gidiyor buna bir an önce çözüm bulsunlar bu nedir yahu şimdide Gürcü kapısı açıldı Trabzon’dan çok büyük paralar dışarı gidiyor. Para giderken maneviyatta gidiyor.

Bu pislikken kurtulmak için bu alanın da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasını destekliyoruz fakat 850 bina yıkılırken insanlar mağdur ediliyor bunlara çok duyarlıyız bura da vatandaşlar mağdur olmamalı. Trabzon bu kara lekelerle büyük şehir olamaz” duygularını dile getirdi.  

Haber: Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.Net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel