Düzenli Trabzon Halkına teşekkür etti

30 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Dursun Ali Düzenli, seçim sonrası konuştu.Yerel seçimlerde kendilerine Trabzon’da destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade eden Dursun Ali Düzenli, seçimdeki

Düzenli Trabzon Halkına teşekkür etti

30 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Dursun Ali Düzenli, seçim sonrası konuştu.

Yerel seçimlerde kendilerine Trabzon’da destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade eden Dursun Ali Düzenli, seçimdeki çalışmalarının seçimden sonra da aynen devam edeceğini belirterek, Milli Görüş’ün her zaman inançla çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

SEVGİ İLE KARŞILANDIK

Düzenli, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: “Seçim süreci boyunca Trabzon halkının sorunlarını dinledik ve çözüm üretmeye çalıştık. Bütün ilçelerimizi tek tek gezdik. Birçoğunu ikinci ve üçüncü defa dolaştık. Her gittiğimiz yerde halkımız bizi sevgi ile karşıladı. Bize destek veren vermeyen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte halkımızın sorunlarını dinlemeye ve onların sesi olmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel