Dünyanın en ilginç hırsızları Trabzon'da

Trabzon’da buldukları her şeyi çalan hırsızlar polis tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 10 gün öce Toklu Mahallesi’nde M.K. isimli bir şahsa ait park halindeki tüp aracından 32 adet tüp ve gittikleri çeşitli semt pazarlarındaki satıcılar

Dünyanın en ilginç hırsızları Trabzon'da

Trabzon’da buldukları her şeyi çalan hırsızlar polis tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre yaklaşık 10 gün öce Toklu Mahallesi’nde M.K. isimli bir şahsa ait park halindeki tüp aracından 32 adet tüp ve gittikleri çeşitli semt pazarlarındaki satıcılardan çuvallarca patates, biber, domates gibi erzakla beraber çeşitli evlerden halı, tül perde, kilim çalan 3 şahıs gözaltına alındı.

Emniyete bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalanan B.K. (28), C.Ö. (45) ve C.E. (23) hırsızlık zanlılarının daha önceden hırsızlık, hakaret, yaralama gibi suçlardan sabıkalarının olduğu öğrenildi. Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler