Dünya şampiyonu siyasete ısındı

 AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Güreşçi Selçuk Çebi, seçimlerin bir araç olduğunu belirterek, amaçlarının iyi bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Trabzon ve ilçelerini adım adım dolaşan Selçuk Çebi, siyasete

Dünya şampiyonu siyasete ısındı

 AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu Güreşçi Selçuk Çebi, seçimlerin bir araç olduğunu belirterek, amaçlarının iyi bir nesil yetişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. 

Trabzon ve ilçelerini adım adım dolaşan Selçuk Çebi, siyasete kısa sürüde ısındı. Hayrat’ta partinin ilçe teşkilatı ve gençlik kolları ile bir araya gelen Çebi, toplantıda projelerini anlatarak destek istedi.

Hayrat’ta partili gençlerin özellikle sporculuk yaşantısı konusundaki sorularını cevaplayan milli güreşçi , bir spor adamı olarak siyasette özellikle gençlere yönelik yapacağı çalışmaları anlattı. Çebi, toplantıda gençlere, “Dininize, bayrağınıza, milletinize, memleketinize bağlı olun. Geleceğimiz sizlersiniz. Bu ülke 2023 hedefine sizlerle ulaşacak, bu memlekete millete sizler hizmet götüreceksiniz” dedi.

Araklı ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı ve kadın kolları ile bir araya gelen milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, kadınlara özellikle çocuklarının geleceğiyle ilgili düşüncelerini anlattı. Çebi, Mersin’de hunharca öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan konusuna da değindi, “Öncelikle Özgecan’ın annesinin şahsında bütün annelere başsağlığı diliyorum. Bizim dünyamızda, dinimizde bu yok, kadın erkek ayırımı yok, kadınları mağdur etmek yok. Biz nesile bu nedenle yatırım yapıyoruz. Seçim araç bizim için amaç iyi bir neslin yetişmesine katkı vermek. Eğer, çocuklarımızı dinine, milletine bağlı yetiştirirsek, onları spor yönlendirirsek, kötü alışkanlıklardan uzak tutarız. Eğer sizler destek, büyüklerimiz de görev verirse, mecliste benim önceliğim bu konu olacak” diye konuştu.

AK Parti Trabzon kadın kolları başkanı Havva Gümüş de konuşmasında, bir Dünya Şampiyonunu aralarında görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, Selçuk Çebi’yi çocuklarına örnek gösterdiklerini söyledi. Gümüş, Çebi’ye her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

ŞAMPİYONA GÜREŞ TEKLİFİ
Çebi, Yomra’da Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ile makamında görüştü ve ardından Avrupa Gençlik Oyunları EYOF döneminde yapılan tesisleri gezdi. Sağıroğlu’nun, Çebi’ye, “Şampiyon seçim sonrası bu salonda bir güreş yapalım” teklifini yaptı. Çebi, bu tesislerin aktif kullanması, bireysel sporların geliştirilmesi ve gençliğin hizmetine sunulması için her türlü desteği vereceğini söyledi.

Trabzon AK Parti Aday Adayı Selçuk Çebi, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ı ziyaret etti. Çebi, “Ben Araklı doğumluyum ama Ortahisar nüfusuna kayıtlıyım, desteğinizi bekliyorum” dedi. Çebi ile Altunbaş arasındaki sohbet, daha sonra Çebi’nin şampiyonluklarıyla ilgili yoğunlaştı. İkilinin arasındaki samimi espriler, salondakilerin hayli ilgisini çekti. Altunbaş son olarak, “Ülkeye mal olmuş sizin gibi bir değeri aramızda görmek gurur verici. Siyaset hayatınızda başarılar diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel