Düğün dönüşü feci kaza: 2 ölü

Artvin’in Borçka ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Hopa’dan Artvin istikametine gitmekte olan Mert Osman Sevinç yönetimindeki 08 AH 244 plakalı araç, Borçka İlçesi Yeniyol Mahallesi Şehi

Düğün dönüşü feci kaza: 2 ölü

Artvin’in Borçka ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Hopa’dan Artvin istikametine gitmekte olan Mert Osman Sevinç yönetimindeki 08 AH 244 plakalı araç, Borçka İlçesi Yeniyol Mahallesi Şehir Kabristanlığı yanındaki köprü bariyerlerine aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu çarptı. 

Kazada sürücü Mert Osman Sevinç’in eşi Duygu (21) ve annesi Nurşen Sevinç (49) hayatını kaybederken, sürücü Mert Osman (26) ve Hasan Sevinç (34) ile 

470.20111114115432.jpg

Engin (28) ve Emine Yelkenci (25) ağır yaralandı. Yaralılar Artvin Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan Hasan Sevinç ise Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. 

Öte yandan kaza yapan araçta gelini ile birlikte hayatını kaybeden anne Nurşen Sevinç’in kızı Hülya Sevinç’in Hopa ilçesindeki düğününden oğlunun kullandığı araçla döndüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler