Düğün Arabası Kaza Yaptı: 7 Yaralı

Giresun'un Tirebolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, gelin ve damadı taşıyan Emrullah Kahveci yönetimindeki 61 KD 656 plakalı otomobil, ilçenin Ketençukuru mevkiinde karşı yönden gelen İbrahim Bilgin idare

Düğün Arabası Kaza Yaptı: 7 Yaralı

Giresun'un Tirebolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, gelin ve damadı taşıyan Emrullah Kahveci yönetimindeki 61 KD 656 plakalı otomobil, ilçenin Ketençukuru mevkiinde karşı yönden gelen İbrahim Bilgin idaresindeki 28 TE 642 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Emrullah Kahveci, damat Emir Kahveci, gelin Dilek Kahveci ile akrabaları Melike Kahveci, Rüveyda Kahveci ve karşı yönden gelen araç sürücüsü İbrahim Bilgin ile eşi Hayriye Bilgin yaralandı.

 
Yaralılar, Tirebolu Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Giresun ve Trabzon'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.
 
Kazadan yaralanan damat Emir Kahveci ile gelin Dilek Kahveci'nin ise, Doğankent'in Çatak köyünde bu akşam düğünleri olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler