Dubai'ye Trabzon damgası

Dubai’de düzenlenecek olan dünyanın en büyük emlak fuarı İnternation Property Show 30 Mart tarihinde açıldı.1 Nisan tarihine kadar süren fuara Türkiye’den sadece 3 emlak firması katıldı. Türkiye’de seçilen 3 emlak firmasından Karadeniz Bölgesi’nden sadece

Dubai'ye Trabzon damgası

Dubai’de düzenlenecek olan dünyanın en büyük emlak fuarı İnternation Property Show 30 Mart tarihinde açıldı.

1 Nisan tarihine kadar süren fuara Türkiye’den sadece 3 emlak firması katıldı. Türkiye’de seçilen 3 emlak firmasından Karadeniz Bölgesi’nden sadece Trabzon’dan Saral Gayrimenkul davet edildi. Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’nın bölgeyi tanıtıcı standının hemen yanında 15 kişilik profesyonel ekibiyle yer alan Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, Dubai’de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Semih Sarıalioğlu, Dubadi’de ki çalışmaları hakkında açıklamalar yaparak, “Bu fırsatı iyi değerlendirdik. Yabancı misafirlerimizin Trabzon’u keşfetmelerini sağlamak için yatırımcıları bölgemize çekmek için profesyonel ekibimizle orada olduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler