DSİ örnek oluyor!

PERSONEL BİLGİLENDİRİLDİTrabzon’da DSİ 22. Bölge Müdürlüğü’nde, İş sağlığı ve güvenliği kanununun 16,17 ve 30 maddeleri ile çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin usul ve esasları hakkındaki yönetmelik gereği, DSİ personeline, iş sağlığı ve gü

DSİ örnek oluyor!

PERSONEL BİLGİLENDİRİLDİ

Trabzon’da DSİ 22. Bölge Müdürlüğü’nde, İş sağlığı ve güvenliği kanununun 16,17 ve 30 maddeleri ile çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin usul ve esasları hakkındaki yönetmelik gereği, DSİ personeline, iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi. İş güvenliği uzmanları Engin Çevik, İzzet Çoban ve DSİ hekimi Burak Furtun öncülüğünde verilen eğitimde, iş sağlığı ve güvenliği ile ilk yardım konuları masaya yatırıldı.

1-220.jpg

İŞ GÜVENLİĞİ VURGUSU

Sunum eşliğinde verilen eğitimde, DSİ çalışanlarına iş güvenliği konusunda almaları gereken güvenlik tedbirleri enine boyuna anlatıldı.  DSİ hekimi Furtun ise ilkyardım konusunda hayat kurtaracak bilgiler aktarırken, personelinin sorularını da yanıtladı. Eğitimin ardından İş güvenlik uzmanları Çevik ve Çoban, eğitime katılan personele teşekkür etti. 

2-073.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler