Dr.Örs her yerde herkesle...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Dr.Hüseyin Örs her yerde herkese gitmeye devam ediyor.Mart 2014 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’den Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Dr.Hüseyin Örs aldığı oy il

Dr.Örs her yerde herkesle...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Dr.Hüseyin Örs her yerde herkese gitmeye devam ediyor.

Mart 2014 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’den Trabzon Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olan Dr.Hüseyin Örs aldığı oy ile Trabon’da partisine büyük bir ivme kazandırmıştı.

Başta KTÜ olmak üzere Trabzon’un her kesimi tarafından sevilen Hüseyin Örs Milliyetçi Hareket Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olarak 7 Haziran’da yapılacak seçimlere hazırlanıyor.

Koray Aydın Ankara’dan mı Aday

21 Mart 2014 tarihinde Olağan Büyük Kongresini yapacak olan MHP’de liste çalışmalarının bu tarihten sonra yapılması planlanırken, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Koray Aydın’ın Ankara’ya çekilmesi halinde Trabzon’da liste başına koymayı planladığı isim ise Dr.Hüseyin Örs.

Trabzon’da nasıl bir sıralama olacağını MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın tutumu belirleyecek. Trabzon’da birinci sıra olmasına kesin gözüyle bakılan Aydın’ın Ankara’dan aday gösterilmeyi onaylaması halinde son dönemlerde Trabzon’da MHP’ye büyük ivme kazandıran Hüseyin Örs’ün birinci sıradan Milletvekili adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler