Dolandırıcıyı "Burnu" yakalattı

Samsun merkez ile Terme ilçesinde dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlı, burnundan teşhis edilerek yakalandı.Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, Samsun merkez ve Terme ilçesinde çeşitli bankaların ATM'lerine gelen emeklilerin maaş kartlarının alını

Dolandırıcıyı "Burnu" yakalattı

Samsun merkez ile Terme ilçesinde dolandırıcılık yaptığı iddia edilen zanlı, burnundan teşhis edilerek yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, Samsun merkez ve Terme ilçesinde çeşitli bankaların ATM'lerine gelen emeklilerin maaş kartlarının alınıp paralarının çekilerek dolandırılmasıyla ilgili soruşturma kapsamında ATM'lerdeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

Görüntülerde burun kemiğinin kalınlığıyla dikkati çeken bir kişi gören polis, araştırma sonucu Terme'de İbrahim C'yi gözaltına aldı.

Üzerinde sahte kimlik ve ATM kartları bulunan, sabıkası olduğu belirlenen İbrahim C'nin diğer illerle de çok sayıda dolandırıcılık olayına karıştığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel