Dolandırıcılık operasyonu:TRABZON DA VAR!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, sahte çek ve paralarla alışveriş yapılarak gerçekleştirilen dolandırıcılık olaylarının ardından teknik takibe başladı.Çalışmaların tamamlanmasın

Dolandırıcılık operasyonu:TRABZON DA VAR!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, sahte çek ve paralarla alışveriş yapılarak gerçekleştirilen dolandırıcılık olaylarının ardından teknik takibe başladı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından polis, Kocaeli İstanbul, Antalya, Bursa, Trabzon, Konya, Hatay, Sakarya ve Ağrı'da belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Eş zamanlı operasyonlarda toplam 20 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin üzerilerinde ve evlerinde sahte çek ve paralar ele geçirildi.

Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler