Doktor okula paraşütle indi!

Haber61.Net - Özel Haber - Trabzon'un  en ilginç doktorlarında Ali Özkan, işe bisiklet ve patenle gelip gidiyor. 3 Nolu Erdoğdu Sağlık ocağında aile hekimi olan Özkan şu sıralar en büyük sıkıntısı ise Karadeniz Teknik Üniversitesin de yaşıyor. KTÜ'ye pate

Doktor okula paraşütle indi!

Haber61.Net - Özel Haber - Trabzon'un  en ilginç doktorlarında Ali Özkan, işe bisiklet ve patenle gelip gidiyor. 3 Nolu Erdoğdu Sağlık ocağında aile hekimi olan Özkan şu sıralar en büyük sıkıntısı ise Karadeniz Teknik Üniversitesin de yaşıyor. KTÜ'ye patenle gitmek isteyen Özkan'ı kapı görevlileri okula sokmuyor. Nedeni ise okulda patenle gezmek yasak.

Kapıya kadar patenle geldiğini ifade eden Doktor Ali Özkan, " Okula giriş yapmak için kapıya geldiğimde bana içeri girmezsin bu şekilde diyorlar. Sonuçta ben akademisyenim okula neden bir türlü paten alınmadığım ise merak konusu. Bir kerede üniversiteye paraşütle indim. Kızdırdılar beni patenle giremezsin deyince bende paraşütle indim. Bu kadar saçma yasak olmaz."ifadelerini kullandı.

KTÜ yönetiminin ne zamandan beri okula patenle girişi yasakladığı ise bilinmiyor. 

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler