Doktor Dehşet Saçtı!

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen olayda Dr. Cihangir Ertürk’ün silahından çıkan kurşun hem kendisini hem de meslektaşı Hızır Kazdal’ın yaralanmasına neden oldu. Olayı

Doktor Dehşet Saçtı!
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana gelen olayda Dr. Cihangir Ertürk’ün silahından çıkan kurşun hem kendisini hem de meslektaşı Hızır Kazdal’ın yaralanmasına neden oldu.
 
Olayın Cihangir Ertürk’ün ruhsatlı silahını arkadaşına gösterdiği sırada kaza ile silahın ateş alması sonucu gerçekleştiği iddia edildi. 
 
Rize Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçtiğimiz hafta da iki doktor arasında ameliyathanenin kullanımından dolayı yaşanan tartışmada silah çekildiği iddia edilmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel