DOKA'dan stratejik eğitim

   Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Teknik Destek Programı kapsamında Trabzon Ticaret Borsası personeline, Stratejik Plan Hazırlama Eğitimi veriyor. Bu eğitimle birlikte borsa personeli Stratejik Plan Hazırlama ve uygulama konularında uzma

DOKA'dan stratejik eğitim

 

 

 

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından Teknik Destek Programı kapsamında Trabzon Ticaret Borsası personeline, Stratejik Plan Hazırlama Eğitimi veriyor. Bu eğitimle birlikte borsa personeli Stratejik Plan Hazırlama ve uygulama konularında uzmanlaşmış olacak. 

 

Program ile kurum personelinin, misyon ve vizyonu doğrultusunda mevcut durum ve şartlara göre stratejiler geliştirme, geliştirilen planları uygulama kültürü güçlendirilecek.

 

Eğitimle verilen stratejik planlama kurumların; planlı hizmet sunumu, politika geliştirme ve belirlenen politikaları uygulanabilir iş programlarına ve bütçelerine dayandırmalarını sağlıyor. Aynı zamanda uygulamayı etkili bir şekilde izleme ve değerlendirme  imkanı   sunuyor. 

 

300 üye işletmesiyle Trabzon Ticaret Borsası’nın kurumsal kimliğinin güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla uygulanacak eğitim programı ile hizmette de kalite yükselmiş olacak.

 

Stratejik Plan Hazırlama Eğitimi, borsanın yarına daha net bakabilmesini, kuruma ve üyelerine daha geniş bir vizyon çizebilmesini ve evrensel kalite anlayışının benimsenmesinin yolunu açacak, aynı zamanda kurumsal geleceğine de  ışık tutacak.

 

Bir ay sürecek olan projeyle, program ve karar verme mekanizması, finansal analizler, üye hizmetleri, gelişen borsanın güçlenen kurumsal yapısı ile yerel kalkınmaya katkısı da artmış olacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel