Doka'dan genç girişimcilere seminer

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Teknogirişim Sermayesi Desteği” programına başvuracak genç girişimciler için ‘Teknogirişim Fikri Geliştirme ve Teknogirişi

Doka'dan genç girişimcilere seminer

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “Teknogirişim Sermayesi Desteği” programına başvuracak genç girişimciler için ‘Teknogirişim Fikri Geliştirme ve Teknogirişim Sermaye Desteği Başvuru Hazırlama Semineri’ düzenliyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fen Fakültesi Prof. Dr. Nazım Terzioğlu Amfisi’nde yarın 13.30-17.00 saatleri arasında düzenlenecek seminerde eğitimleri DOKA Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı S.G. Çağrı Çelik verecek. Teknogirişim Sermayesi Desteği programı kapsamında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teknolojik iş fikri olan genç ve üniversiteli girişimcilere 100 bin TL tutarında geri ödemesiz hibe desteği verilecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın toplam 50 milyon TL bütçeli karşılıksız ve geri ödemesiz Teknogirişim Sermaye Desteği Hibe Programı’nın potansiyel teknogirişimcilere tanıtılması ve bölgemizdeki “Teknogirişimci” sayısının artmasına katkıda bulunmak amacıyla DOKA tarafından düzenlenecek olan seminere, programa başvuru yapabilecek şartlara haiz kişiler ve Teknogirişimcilere destek verebilecek öğretim üyeleri katılabilecek. Örgün öğretim veren üniversitelerin herhangi bir lisans programından bir yıl içerisinde mezun olabilecek olanlar, yüksek lisans öğrencileri, doktora öğrencileri, lisans, yükseklisans veya doktora programından 30 Ekim 2007 tarihinden sonra mezun olanlar TGSD programına başvuruda bulunabilecekler.

Öte yandan Trabzon, TGSD programında en çok projesi kabul edilen iller sıralamasında 5. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler