DOKA yönetim kurulu toplandı

 DOKA toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, DOKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Trabzon Belediye B

DOKA yönetim kurulu toplandı

 

DOKA toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, DOKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Ordu Valisi Orhan Düzgün, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane ve Artvin İl Genel Meclisi Başkanları, Trabzon ve Artvin Ticaret ve Sanayi Odalarının yöneticileri katıldı.

 

DOKA Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, yaptığı konuşmada, 28'inci kez toplandıklarını belirterek, "Kalkınma Kurulu Başkanı da ilk kez bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarını bizlere açıklayacak. Bu toplantı sonucunda almış oldukları bildirgeleri kısa ve öz olarak iletecekler" dedi.

 

Vali Kızılcık, Kalkınma Ajansı'nın kısa süredir faaliyette olmasına rağmen fark edilir bir müessese olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade ederek,

 

"Bu anlamda altı vilayet, başta turizm sektörü olmak üzere diğer alanlara kadar önemli projeleri yürütüyoruz" diye konuştu.

 

Çalışmalara ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını dile getiren Gümrükçüoğlu ise, Doğu Karadeniz bölgesine iyi ve güzel olan herşeyi getirmek yolunda adımlar attıklarını söyleri.

 

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler