Doğu Karadeniz'de sonbahar büyülüyor

Ordu'da sonbahar görüntüsü büyülüyor.

Doğu Karadeniz'de sonbahar büyülüyor

Ordu’nun Fatsa ve Perşembe ilçelerindeki sonbahar görüntüleri sarı, mavi ve yeşilin farklı tonlarıyla görenleri adeta büyülüyor. 

Sonbaharın gelmesiyle kuruyarak dökülen yapraklar kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Sonbahar mevsiminin yaşandığı bugünlerde birlikte ortaya eşsiz görüntüler çıkıyor ve sonbahar ile birlikte sarıya bürünen dağlar ve ormanlar, doyumsuz seyir zevki sunuyor. Doğaseverler ve fotoğrafçıların ilgisini çeken manzaralar turizmi de bölgede canlandırıyor.

Bölgedeki manzaraları fotoğraflaştıran Lütfi Aydın isimli fotoğraf sanatçısı yaptığı açıklamada, “Karadeniz Bölgemiz gerçekten her mevsim ayrı güzel. Sonbaharın fotoğraflarını çekmek çok ayrı güzel bir duygu. Köy ve mahallerde unutulmaz güzellikte manzaralar oluşuyor ve bunları fotoğraflıyorum” dedi.






HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler