Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış ve sel uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Doğu Karadeniz için yarın sel uyarısı yapıldı. Marmara, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu'da da yağmur bekleniyor

Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış ve sel uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz'de yarın (09.10.2022 Pazar) kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Doğu Karadeniz'de yarın görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanağın Rize, Bayburt çevreleri ile Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi.

Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Diğer yandan Marmara, Batı Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu bölgeleri de sağanak yağışın etkisi altında olacak. Yağışlar Doğu Anadolu Bölgesi'nde gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek.

Ege ve Akdeniz bölgeleri ise parçalı ve az bulutlu geçecek.

Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler