Doğduğu gün ehliyet almış

Samsun’un Bafra ilçesinde ehliyeti ile doğum tarihi aynı olan şahıs, trafik polislerini şaşkına çeviriyor.1985 yılında müracaat ederek ehliyet almaya hak kazanan 49 yaşındaki Şükrü Satılmış, bir süre sonra ehliyetin veriliş tarihi ile doğum tarihinin aynı

Doğduğu gün ehliyet almış

Samsun’un Bafra ilçesinde ehliyeti ile doğum tarihi aynı olan şahıs, trafik polislerini şaşkına çeviriyor.

1985 yılında müracaat ederek ehliyet almaya hak kazanan 49 yaşındaki Şükrü Satılmış, bir süre sonra ehliyetin veriliş tarihi ile doğum tarihinin aynı olduğunu fark etti. Samsun Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’ne giderek durumu bildirmesi üzere bunun bir sıkıntı doğurmayacağının, böyle de kullanabileceğinin söylenmesi üzerine Şükrü Satılmış doğuştan ehliyetli oldu. Satılmış, şehirlerarası yollarda ilginç anılar yaşadığı için de ehliyetini değiştirmediğini ve 30 yıldır böyle kullandığını söyledi.

"VATANDAŞ DOĞDUĞU GÜN EHLİYET ALMIŞ"

Başından geçen ilginç anıları anlatan Satılmış, "Bir gün emniyet kemerini bağlamadığımdan dolayı trafik kontrolünde polisler ceza yazacaklar. Kontrolü yapan arkadaş diğer memur arkadaşa ’Bunda bir tuhaflık var. Vatandaş doğduğu gün ehliyet almış. Doğuştan şoför’ demesi üzerine ben de kendisine ’Anadan doğma ehliyetli şoförüm, ceza yazmayın’ dedim. Memur arkadaşın cevabı da ilginç oldu. Bana ’Ben anadan doğma şoföre de ceza yazmışım demek için ceza yazacağım, yazmamız da gerekiyor’ dedi. Aramızda gülüşmeler oldu. Bunun gibi çok ilginç olaylar oluyor. Ceza yazmayan arkadaşlar da oluyor. Ufak tefek trafiği tehlikeye düşürmeyecek hatalar olduğunda ceza yazmayanlar da oluyor. Memnunum bu tarihten" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel