Doğançayır yolu erozyondan çöktü

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza ilçesinde Doğançayır Mahallesi grup yolunda erozyon sonucu çöken beton yolda incelemelerde bulundu.

Doğançayır yolu erozyondan çöktü

Geçtiğimiz aylarda yaşanan erozyon sonucu çökmeler meydana gelen Doğançayır Mahallesi grup yolunda incelemelerde bulunan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Allah’ın takdiri olan doğal afetlerin önüne maalesef geçemeyiz. Burada yaşanan erozyondan dolayı yolun bir kısmında çökmeler meydana gelmişti. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak bu haberi aldığımızda hemen çalışma başlattık. Yolun onarılması için ekiplerimiz seferber oldu. Şu anda zeminde sağlamlaştırma çalışmaları yapılıyor. Büyük bir çalışma var bölgede. İnşallah önümüzdeki günlerde çalışmaları bitirerek yolu tekrardan kullanıma açacağız. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın” diye konuştu.

“Zor olacak ama yapacağız”

Beton yolun her zaman sağlamlığından bahsettiklerini hatırlatan Yılmaz, “Bir yol, bir yapı ne kadar sağlam olursa olsun doğal afetler karşısında tıpkı bir kibrit çöpü gibi tahrip olabiliyor. Keşke olmasaydı demekten öte bir şey yapamıyoruz. Can kaybı yaşanmadığına şükrediyoruz. Tekrar yapımına başladığımız yolun maliyetleri şimdi eskisine göre daha fazla olacak. Zeminde yapılan sağlamlaştırma çok külfetli. Ama yapacağız. Vatandaşa hizmet bizim en asli görevlerimizin başında gelir. O yüzden yılmadan yıkılmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. İncelemeleri sırasında Başkan Yılmaz’a Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de eşlik etti.

Doğançayır yolu erozyondan çöktü
Doğançayır yolu erozyondan çöktü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel