DKBB'den Gümüşhane çıkarması

  Gümüşhane Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ile Birlik Encümen Üyeleri Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ardeşen Bel

DKBB'den Gümüşhane çıkarması

 

 

Gümüşhane Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıya Birlik Başkanı ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Birlik Genel Sekreteri Mehmet Şentürk ile Birlik Encümen Üyeleri Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Kemalpaşa Belediye Başkanı Yalçın Emiralioğlu, Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ve Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu katıldı.

Toplantıda gündemde olan Karadeniz semineri, satış bedellerinin tespiti, İtfaiye personeli görevde yükselme eğitimi düzenlenmesi, Bosna-Hersek ziyaretinin değerlendirilmesi ve gelecek misafirlerin ağırlanması, Ramazan ayı etkinliklerinin görüşülmesi, belediye başkanlarına yönelik eğitim kampı düzenlenmesi konuları görüşüldü.

Encümen toplantısı sonrası makamdan ayrılan heyet daha sonra Gümüşhane Belediyesi birim müdürlerinin de yer aldığı Sema Doğan Parkında yemekte bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2012 yılı Temmuz ayı encümen toplantısının şehrimizde yapılmasından ve sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Encümen toplantılarımızda gündemde olan konuları tartışarak yapılan her encümen toplantısında bölge illerinde toplanıyoruz. Yapılan bu toplantılarla belediyelerin sorunlarına çözüm sunmak ve daha fazla proje üretmeyi amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler