Diyarbakır'dan geldi Rize'de kaldı!

İki gün önce Diyarbakır'dan yola çıkarak Rize'nin İkizdere ilçesine gitmekte olan ot yüklü kamyon, yol boyunca onlarca gabari yükseklik ölçüm levhası ve üst geçidin altından kolaylıkla geçerek Rize'ye ulaştı. Ancak ot yüklü kamyon Rize-İkizdere Karayolu ü

Diyarbakır'dan geldi Rize'de kaldı!

İki gün önce Diyarbakır'dan yola çıkarak Rize'nin İkizdere ilçesine gitmekte olan ot yüklü kamyon, yol boyunca onlarca gabari yükseklik ölçüm levhası ve üst geçidin altından kolaylıkla geçerek Rize'ye ulaştı. Ancak ot yüklü kamyon Rize-İkizdere Karayolu üzerinde bulunan gabari yükseklik levhasına takıldı. Araçların, karayolları yükseklik standardı olan 4 metre 50 santimetre yükseklik oranına göre yüklerini ayarlamaları için konulan gabari yükseklik levhasına çarpan kamyon, üzerinde levha bulunmayan yan trafiğe kapalı yan yola geçerek yoluna devam etmek zorunda kadı. Araç sürücüsü, Diyarbakır'dan Rize'ye kadar hiçbir engel ile karşılaşmadıklarını belirterek, "Yüküm standart ölçüde. Diyarbakır'dan buraya kadar geldim. Yolda yeni asfaltlamalar yapılmış. Yol yükseldiği için bu tabelaya takıldık" dedi.

Öte yandan 4 metre 50 santimetre yükseklikte olması gereken gabari yükseklik levhasının yapılan asfaltlamalardan dolayı 4 metre 30 santimetreye kadar kısaldığı anlaşıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel