Diş hastanesi grevinde son durum

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da 20 gün önce başlayan Diş Sağlık Merkezinde işçi grevinde yeni gelişme oldu. 20 gün üzerine TOKİ, yetkilileri hastaneye gelerek işçiler ile görüştü. Yetkililer işçilere, TOKİ başkanının talimatı ile geldiklerini ifade e

Diş hastanesi grevinde son durum

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da 20 gün önce başlayan Diş Sağlık Merkezinde işçi grevinde yeni gelişme oldu. 20 gün üzerine TOKİ, yetkilileri hastaneye gelerek işçiler ile görüştü. Yetkililer işçilere, TOKİ başkanının talimatı ile geldiklerini ifade ederek, “ Mağduriyet giderilecek. Hastane yeniden ihale edilecek ve ihalede alacaklıların paraları ödenmesi şartı koyulacak.”ifadesine yer verildi. Bu açıklamanın ardından işçi grevlerinin sözcüsü Zeki Bayram, “ Şu zamana kadar grev yaparak sesimizi duyurmak istedik. Yetkiler geldi bize söz verdi ve gitti. Bizde TOKİ’nin vermiş olduğu söz üzerine açlık grevini sonlandırdık. Umarız bize verilen söz en kısa zamanda tutulur.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler