Dikkatsizlik can aldı!

Kaza, bugün 11.30 sıralarında Özel Sanayi Sitesi yanında meydana geldi. Artvin'e gitmekte olan Erdal Çavuşoğlu yönetimindeki 08 HC 610 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüjdeki elektrik direğine çarptı.Kazada yaralana

Dikkatsizlik can aldı!

Kaza, bugün 11.30 sıralarında Özel Sanayi Sitesi yanında meydana geldi. Artvin'e gitmekte olan Erdal Çavuşoğlu yönetimindeki 08 HC 610 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak refüjdeki elektrik direğine çarptı.

Kazada yaralanan sürücü Erdal ile Münir Çavuşoğlu (78) araçta sıkışırken, otomobilden çıkarılan yaralılar Derya, Rivayet ve Fatma Çavuşoğlu uzun bir süre bekledikten sonra gelen ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Araçta sıkışan iki kişi, Fatsa Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak 112 ambulansı ile Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan emekli öğretmen olan Münir Çavuşoğlu, Ordu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Münir Çavuşoğlu, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler