Dikkat! Fındık hırsızları iş başında

Espiye'de Jandarma ve Polis ekipleri vatandaşları fındık hırsızlığına karşı uyardı. Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Bürosu ile Jandarma ekipleri vatandaşları fındık hırsızlığına karşı uyardı.İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Hoşdil, ilçede fı

Dikkat! Fındık hırsızları iş başında

Espiye'de Jandarma ve Polis ekipleri vatandaşları fındık hırsızlığına karşı uyardı. 
Espiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Bürosu ile Jandarma ekipleri vatandaşları fındık hırsızlığına karşı uyardı.

İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Hoşdil, ilçede fındık hasadı olması dolayısıyla mahallelerde, sahile yakın ve fındık olan köylerde fındıklarını harmanlarda kurutan çiftçilere ve fındık üreticilerine hırsızlığa karşı uyararak alınması gereken önlemleri anlattıklarını söyledi.

Jandarma ile birlikte ilçeye bağlı 8 mahalle, sahile yakın ve fındık olan köylerde çalışma yaptıklarını belirten Hoşdil, ''Üreticileri uyararak fındık hırsızlığının önlenmesini amaçlıyoruz. Bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Bürosu ekiplerimiz ve Jandarma asayiş birimi ile fındık hırsızlarına karşı alınabilecek önlemleri vatandaşlarımıza aktarıyoruz. Vatandaşlarımızdan mahallelerde ve köylerde görülen şüpheli kişi veya kişilerin Jandarma 156’ya Emniyet Müdürlüğünün 155 polis imdat, numaralı telefona bilgi vermelerini istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler