Dikkat Dikkat..Aliye Topal aranıyor

HABER61.NET-HABER SERVİS- 78 yaşınaki Aliye Topal, Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı sungular köyünde ikamet ediyordu.  2 Çocuk annesi Aliye Topal, ramazan bayramının 2. günü abisinin eşi olan Caize Kars'a gitti. Caize Kars'tan komşuya ziyarete gidiyorum di

Dikkat Dikkat..Aliye Topal aranıyor
HABER61.NET-HABER SERVİS- 78 yaşınaki Aliye Topal, Trabzon'un Maçka ilçesine bağlı sungular köyünde ikamet ediyordu.  2 Çocuk annesi Aliye Topal, ramazan bayramının 2. günü abisinin eşi olan Caize Kars'a gitti. Caize Kars'tan komşuya ziyarete gidiyorum diye evden çıkan Topal, 29 Temmuz 2014 tarihinden beri bulunamıyor. 
 
Aliye Topal hakkında gelen bilgiler arasında tansiyoan ve alzehimer hastası olduğu yer alıyor. Hasta ve yaşlı kadının bu durumda evini hatırlaması yahut birilerinden yardım istemesi mümkün görünmüyor. 78 yaşındaki hasta kadının kızları ve yakınları çaresiz bir şekilde gelecek bir haberi bekliyor. Aliye Topal'ı gören olursa 0535 936 68 22 numaralı telefon numarasına haber vermeleri rica olunur.
 
Öte yandan İlçe Jandarma komutanlığı arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler