"Devlet hastanesinde ölüme götürüyorlardı"

Trabzon Ahi Evren Kalp Damar Hastanesinde pes dedirten bir olay meydana geldi.Evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 66 yaşında ki Nuran Burma’ya doktor H.E. tarafından anjiyo yapılırken damarlarının patlama noktasına gelmesiyle herşey başladı.Hastan

"Devlet hastanesinde ölüme götürüyorlardı"

Trabzon Ahi Evren Kalp Damar Hastanesinde pes dedirten bir olay meydana geldi.

Evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan 66 yaşında ki Nuran Burma’ya doktor H.E. tarafından anjiyo yapılırken damarlarının patlama noktasına gelmesiyle herşey başladı.

10726708_10152809100759470_2030057643_n.jpg

Hastanın kızı Sonnur Burma, "o hastanede annemi ölüme sürüklediler" şeklinde veryansın etti.

"Devletten alıp özele getirdiğimde H.E adonda ki doktorun gören doktorlar yanlış tedavi uygulandığını tespit etti" ifadeleriyle durumu anlatmaya başlayan Burma şunları söyledi;

 “ Annemin anjiyodan sonra kan sızıntısından dolayı bacakları şişti. ‘Tekrar bir cerrahi operasyon gerekebilir’ dediler. Anneme kan verip, Radyolojiye soktular. Annem orada bayıldı. Hastane müdürüne şikayete gittim. Müdür de bana hastanenin bir takım eksikliklerinin olduğunu ifade etti. Hastanenin eksiklerinin olması bu tür manzaraların ortaya çıkmasına sebep mi?


SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM
Annemi daha sonra özel bir hastaneye götürdüm. Burada doktorlar devlet hastanesinin ameliyat raporlarına bakınca şaşırdılar. Böyle rapor mu olur dediler. Bu hastanede annem yeniden ameliyat edildi. Yırtılan damarı tedavi edildi. Annemin ilk ameliyatını yapan doktor H.G. annemle hiç ilgilenmedi. Kendisi ve ameliyat ekibi hakkında suç duyurusunda bulunacağım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler