Devlet Bahçeli Trabzon'a geliyor

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 17 Mart pazar günü Trabzon’a yapacağı ziyaret öncesi teşkilat seferber oldu. 18 teşkilatla birlikte Genel Başkan Bahçeli’nin Beşikdüzü’nde karşılanacağı ve aynı gün saat 13.00’te Zorlu Grand Otel’de STK temsilcileri v

Devlet Bahçeli Trabzon'a geliyor

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 17 Mart pazar günü Trabzon’a yapacağı ziyaret öncesi teşkilat seferber oldu. 18 teşkilatla birlikte Genel Başkan Bahçeli’nin Beşikdüzü’nde karşılanacağı ve aynı gün saat 13.00’te Zorlu Grand Otel’de STK temsilcileri ve vatandaşlara konuşacağı kaydedildi.
 
17 Mart pazar günü Trabzon’a gelecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli için Trabzon teşkilatı mesaiyi artırdı.
 
MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Genel Başkan Bahçeli’nin Trabzon’daki programı için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek, “18 ilçe ve bütün teşkilatlarımızla sayın Genel Başkanımız için hazırlıklarımız tamamlanmış durumda. Sayın Genel Başkanımız’a Trabzon’a yakışacak en güzel karşılamayı yapıp ağırlamayı planlıyoruz” dedi. 
 
18 TEŞKİLATLA BEŞİKDÜZÜ’NDE KARŞILAMA
İl Başkanı Demeli, Genel Başkan Bahçeli’nin 16 Mart günü karayoluyla önce Ordu ardından da Giresun’daki programları olacağını hatırlatarak, “Genel Bakanımız karayolu ile Trabzon’a geleceği için bizler de bütün teşkilatlarımızla kendisini Beşikdüzü İlçe sınırında karşılayacağız” diye konuştu. 17 Mart pazar günü saat 13.00’de Zorlu Grand Otel’de düzenlenecek toplantı ile MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin hem parti teşkilatlarına hem de halka hitap edeceğini söyleyen Demeli, “Bu programa bütün halkımız davetlidir” dedi. Zorlu Grand Otel’deki programın ardından aynı gün saat 14.30’da Parti İl binasının açılış töreninin gerçekleştirileceğini söyleyen Demeli, Zorlu Grand Otel’de verilecek yemeğin ardından Genel Başkan Bahçeli’nin Trabzon’dan yine karayolu ile ayrılacağını kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler