Dev dalgalar amatör fotoğrafçıyı yuttu!

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kişi çevredekilerin uyarılarına rağmen iskelede fotoğraf çekerken dalga vurarak denize düştü.Birkaç kez deniz üzerinde görülen genç, daha sonra gözden kayboldu.Görgü tanıklarından Cabir Bektaş; "Deniz azgın ve dalgalıydı.

Dev dalgalar amatör fotoğrafçıyı yuttu!

Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kişi çevredekilerin uyarılarına rağmen iskelede fotoğraf çekerken dalga vurarak denize düştü.

Birkaç kez deniz üzerinde görülen genç, daha sonra gözden kayboldu.


Görgü tanıklarından Cabir Bektaş; "Deniz azgın ve dalgalıydı. Buna rağmen bir genç bisikletiyle iskeleye doğru gitti. Uyarılarımıza rağmen iskelede dalgaların fotoğrafını çekiyordu. Bir ara telefonla konuştuğu sırada vuran dalga denize düşürdü. Birkaç kez deniz üzerinde batan çıkan genç daha sonra kayboldu. Yapacağımız bir şey yoktu. Polisi aradık. Gençler 15- 20 yaşlarındaydı."dedi.

Denize düşen henüz kimliği tespit edilemeyen genç erkek sahil güvenlik ekiplerince ve vatandaşlar tarafından kıyı boyunca aranıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel