Depremzedeler unutulmadı

Van ve Erciş'te meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Trabzon'un Tonya ilçesine gelerek eğitimlerini sürdüren 35 depremzede öğrenci için yardım kampanyası düzenlendi.Tonya Kaymakamlığı tarafından oluşturulan yardım komisyonu üyelerinden beş k

Depremzedeler unutulmadı

Van ve Erciş'te meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Trabzon'un Tonya ilçesine gelerek eğitimlerini sürdüren 35 depremzede öğrenci için yardım kampanyası düzenlendi.

Tonya Kaymakamlığı tarafından oluşturulan yardım komisyonu üyelerinden beş kişi adına Ziraat Bankası Tonya Şubesi'nde açılan yardım hesabına yardımseverlerin bağışları kabul ediliyor.

Vanlı öğrencilerin devam ettiği okulların yöneticilerinden Abdullah Malkoçoğlu (Feride-Ahmet Şener İlköğretim Okulu), Kemalettin Barutçu (Atatürk Çok Programlı Lisesi), İbrahim İlhan Kalyoncu (Tonya Anadolu Lisesi) ve Muhammet Berberoğlu(Tonya İmam Hatip Lisesi) ile özel öğrenci yurdu yöneticilerinden Muhammet Öztürk adına açılan hesapta birikecek paranın öğrencilere harçlık olarak dağıtılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel