Depremden kaçtı Mutluluğu buldu

Van'da geçen yıl meydana gelen depremin ardından ailesiyle Rize'ye gelen Özlem Yıldız, burada tanıştığı İsmail Erdem ile dünya evine girdi.Van'da geçen yıl meydana gelen depremde evlerini kaybeden 13 aile, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde bulunan Türk Kızılayı

Depremden kaçtı Mutluluğu buldu

Van'da geçen yıl meydana gelen depremin ardından ailesiyle Rize'ye gelen Özlem Yıldız, burada tanıştığı İsmail Erdem ile dünya evine girdi.

Van'da geçen yıl meydana gelen depremde evlerini kaybeden 13 aile, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde bulunan Türk Kızılayı Şükrü-Nurten Topçu Rehabilitasyon Merkezi lojmanlarına yerleştirildi. Ailesiyle Güneysu'ya gelen 19 yaşındaki Özlem Yıldız, Rizeli 24 yaşındaki İsmail Erdem ile tanışarak arkadaş oldu. Arkadaşlıklarını ilerleten ve evlenmeye karar veren iki gencin düğünü bu akşam Rize kent merkezindeki bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Düğüne Van ve Rize Valilikleri de çelenk gönderdi.

Özlem Yıldız, deprem sonrası Rize'ye geldiklerini hatırlatarak, "Burada İsmail ile tanıştım. İsmail'i ilk görüşte beğendim ve sevdim. Çok mutluyum. Bundan sonra Rize'de yaşayacağım" dedi. Özel güvenlik görevlisi olan İsmail Erdem ise, "Çok mutlu olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. İsmail Erdem'in annesi Emine Erdem, "Oğlum Özlem'i gördü ve bize gelerek 'Bu kızı alacağım' dedi. Oğlum kimi sevdiyse bize de kabul etmek düşerdi. 5'i erkek, 8'i kız olmak üzere 13 yavrum var. Özlem ile birlikte 9 kızım oldu" diye konuştu.

KARDEŞLİK DUYGULARI İÇERİSİNDE BİR DÜĞÜN OLDU

Gelinin babası Aydın Yıldız ise, mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek, "Kızımın kaderinde Rize'de evlenmek varmış. Bir ömür boyu mutlu olmalarını diliyorum. Rize ve Van dediğin zaman arada çok uzak bir mesafe var. Kendileri evlilik kararı aldı. Bize de bu durumu onaylamak düştü. Kardeşlik duyguları içerisinde bir düğün yaptık. Mutluyuz" ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler