Demiryolu Trabzon'a nasıl gelecek?

Trabzon'un en büyük eksiği olan demiryolu hattı için heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon mitinginde açıkladığı demiryolu projesinin güzergahı da belli oldu.Ak Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Ha

Demiryolu Trabzon'a nasıl gelecek?

Trabzon'un en büyük eksiği olan demiryolu hattı için heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Trabzon mitinginde açıkladığı demiryolu projesinin güzergahı da belli oldu.

Ak Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Haber61'e yaptığı açıklamada demiryolunun güzergahının belirlendiği belirterek " Hızlı tren şuanda Sivas'a ulaşmış durumda. Trabzon'a gelecek olan demiryolu buradan başlayacak. Demiryolu güzergahı Sivas'tan Erzincan'a, Erzincan üzerinden Kelkit'e ve buradan Trabzon'a olacak. Trabzon'dan da Giresun, Ordu ve Samsun'a ulaşacak. " ifadelerini kullandı.

Demiryolu projesinin ne zaman hayata geçeceği ile ilgili de konuşan Soylu " Bu projeyi öncelikle Hükümet programına alacağız. Programa alınmasıyla birlikte proje kısa sürede hayata geçecek." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler